top of page

MEDIA

Olphaert den Otter met de tentoonstelling 'Aarde en Wereld' in Museum Belvédère, te Heerenveen: https://www.youtube.com/watch?v=bJaIs4tTgO0

 

Schoonheid zonder troost - Interview met Olphaert den Otter in Museumtijdschrift 6, 2020, p.52-57: PDF

 

Olphaert den Otter in Kunst is lang | Mister Motley

World Stress Paintings - meekijken met Olphaert den Otter. Club Imagine | The Humans Issue 17 januari 2017 in de Rotterdamse Schouwburg

 

Olphaert den Otter bij NTR - Kunststof Radio

 

Video: Olphaert den Otter spreekt over zijn tentoonstelling S&KMorf, in Museum Boijmans Van Beuningen. Bekijk het interview op Boijmans/YouTube.

Video: Olphaert den Otter spreekt over het Interieur met virginaal van Emmanuel de Witte, tijdens de Museumnacht 2008, in Museum Boijmans Van Beuningen. Bekijk de voordracht op Boijmans/YouTube.

Video: Olphaert den Otter en anderen, over het surrealistische schilderij Paysage avec nuages roses van de schilder Yves Tanguy in het museum Boijmans van Beuningen in Rotterdam. Bij Avro TV.

Video: Olphaert den Otter bezoekt op uitnodiging van Be-more het aangrijpende project Bobby Bear in Zuid-Afrika. Bij Bobby Bear worden jongens, meisjes en zelfs baby's opgevangen die vanwege de aids-problematiek hebben moeten vluchten. Bij Avro TV.

bottom of page